Nieuws

ww logo oranje

De pracht van het ambacht: negen hotspots bij de Waregemse handelaars

Tijdens de Herfstshopping vestigen de Makersmarkt (zaterdag in Den Hemel) en Boerenmarkt (zondag bij Dekeyzer Keukens) de aandacht op het belang en de sterkte van ambachtelijke producten. Deze twee initiatieven sluiten perfect aan bij de prachten van ambachten die onze stad rijk is. We lijsten acht hotspots op waar je pure ambacht kunt beleven!

Laat je verrassen en inspireren tijdens de Herfstshopping

Nu de Waregem Koerse Feesten achter de rug zijn, nadert het najaar met rasse schreden. Maar eerst gaan we herfstshoppen. Tijdens het laatste weekend van september valt er heel wat te beleven in het Waregemse stadscentrum. Laat je verrassen en inspireren tijdens de Herfstshopping 2023!

Welke sprookjesachtige etalage ontdek je dit jaar bij Saar en Sander?

Er was eens… een speciaalzaak in kinderkledij die de etalage omtoverde tot een sprookje. Saar en Sander heropende exact een jaar geleden de deuren in Het Pand Waregem. Toen sierden Hans en Grietje de etalage van de speciaalzaak in kinderkledij. Vanaf zaterdag tijdens 1 Jaar Het Pand ontdek je het nieuwe sprookje!

52ste Jaarmarkt op maandag 28 augustus 2023

Op maandag 28 augustus 2023 toveren we de Waregemse centrumstraten opnieuw om tot een van de mooiste jaarmarkten van Vlaanderen. Op maandag, de dag voor Waregem Koerse zelf, geniet je van een gezellige sfeer in het centrum van onze paardenstad.

Het Pand viert zijn eerste verjaardag

Het Pand viert straks zijn eerste verjaardag! We trekken exact een jaar na de officiële opening van het vernieuwde Pand opnieuw alle registers open om het winkelcentrum in de bloemetjes te zetten. En wat hoort er allemaal bij een verjaardag? Cadeautjes, piekfijn voor de dag komen, smullen én klinken!

Jullie stemden Avenue Juju tot de mooiste etalage tijdens de Zomershopping!

Pak uit met je etalage tijdens de Zomershopping en gebruik het thema ‘paard’ en/of ‘zomer’. Zo luidde de opdracht voor de handelaars tijdens de Zomershopping 2023. De shoppers lieten hun stem horen en de winnaar is ondertussen bekend…

Zomershopping op 16, 17 en 18 juni

Haal je agenda er vlug bij want er komt opnieuw een koopzondag aan! Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni gooien de Waregemse handelaars hun deuren open.

Veel shoppers op Mama Vipdag maar Bieke is de enige echte Queen van Waregem!

Op de dag voor moederdag pakten de Stad Waregem en haar handelaars voor de vijfde keer uit met Mama Vipdag. De combinatie van het mooie weer en de enthousiaste handelaars in de Waregemse binnenstad zorgden voor een topdag. Het hoogtepunt van de dag was de kroning van Bieke Anne tot Queen van Waregem.

6 niet te missen stops op Mama Vipdag 2023

Op zaterdag 13 mei pakken de Stad Waregem en haar handelaars reeds voor de vijfde keer uit met Mama Vipdag. Welke 6 stops mogen niet ontbreken als je zaterdag naar de Waregemse stadscentrum afzakt?

Lente shopping in Candy Land

Tijdens de lenteshopping op zaterdag 11 maart kon je je in de centrumstraten volledig laten onderdompelen in de wondere wereld van Candy Land. Er vielen enkele leuke prijzen te winnen. Ontdek of jij hebt gewonnen!

Ondernemers in de kijker ! (2023/03)

Bezoek onze handelaars in onze winkelstraten en geniet van het winkelen in onze stad in galop!

Winkel – geniet – ontmoet in Waregem Winkelstad.

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Contacteer ons

ww logo oranje