Intrede van de Sint lokt honderden gezinnen naar Waregem

ww logo oranje

Ook dit jaar zijn er geen stoute kinderen in Waregem! Dat vertelde de Sint afgelopen zaterdag na zijn koetstocht door Waregem. Onderweg trotseerden honderden gezinnen de barre weersomstandigheden en zo’n 500 kinderen werden in het stadhuis beloond voor hun leuke tekening. De Sint benoemde ook enkele Waregemse winkels als plechtige Sintleveranciers.

Afgelopen zaterdag trok Sinterklaas per koets door het stadscentrum. De Sint vertrok (hoe kan het ook anders in paardenstad Waregem) aan de Hippodroom en trok samen met zo’n 20 pieten door de Holstraat naar de Markt. Daarna trok het gezelschap door de winkelstraten Stationsstraat en Stormestraat terug naar de Markt en winkelcentrum Het Pand. “Mijn pieten vertelden me op voorhand al dat Waregem een levendige stad is”, vertelde de heilige man. “We moesten zelfs nog snoepgoed en chocolade bijhalen om alle brave kinderen te belonen. Gelukkig hebben jullie in Waregem leuke winkels. Leonidas, D’Origine en Albert Heijn mogen zich dan ook trotse Sintleveranciers noemen”, verklapte Sinterklaas.

De Sint sloot zijn bezoek af met een fotomoment in het stadhuis. Zo’n 500 gezinnen schoven aan voor een onvergetelijk moment en zij ontvingen een snoepzak, kleurplaat, wascostiftjes en een knutselplaat van CC De Schakel. En zo kunnen we allemaal beginnen aftellen naar 6 december. Want… ook dit jaar staat er geen enkele Waregemse naam op de lijst met stoute kinderen!

Nieuw in Waregem

ww logo oranje
Nieuwspagina

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Contacteer ons

ww logo oranje