52ste Jaarmarkt op maandag 28 augustus 2023

ww logo oranje

Op maandag 28 augustus 2023 toveren we de Waregemse centrumstraten opnieuw om tot een van de mooiste jaarmarkten van Vlaanderen. We maken ons op voor ondertussen al de 52ste editie van de Jaarmarkt.

Jaarmarkt tijdens de Waregem Koerse Feesten

Wie Waregem zegt, zegt Waregem Koerse Feesten. Het is tijdens die periode van donderdag 24 augustus tot en met woensdag 30 augustus dat je opnieuw kan “jaarmarkten” in Waregem. Kuier langs de kraampjes, passeer bij je favoriete handelaar of maak een pitstop op de foor. Ontdek het volledige programma op waregemkoersefeesten.be!

Op maandag, de dag voor Waregem Koerse zelf, geniet je van een gezellige sfeer in het centrum van onze paardenstad. De jaarmarkt opent rond 14.00 uur en loopt tot ’s avonds door. Het is de perfecte voorbereiding om de dag nadien richting Hippodroom te trekken.

Deelnemen aan de jaarmarkt

De Jaarmarkt is een organisatie van handelaarsvereniging Winkelen in Waregem met de medewerking van de Ambulante Zelfstandigen en Stad Waregem.

Hebt u zelf een handelszaak of wenst u producten aan te bieden op de Jaarmarkt? Contacteer ons dan via onderstaande formulier.

52ste Jaarmarkt (ma. 25 augustus 2023)

Op maandag 28 augustus 2023 toveren we de Waregemse centrumstraten opnieuw om tot een van de mooiste jaarmarkten van Vlaanderen. We maken ons op voor ondertussen al de 52ste editie van de Jaarmarkt.

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.

Contactgegevens

Uw naam(Required)
Uw handelszaak
Adres(Required)
E-mailadres(Required)

Uw aanvraag

Geef meer informatie over uw aanvraag tot deelname aan de Jaarmarkt. Het invullen van dit formulier betekent nog niet dat uw aanvraag werd goedgekeurd.
Geef de gewenste breedte van uw stand (in meter) in.
Vul dit veld enkel in als u zeker bent van de gewenste locatie in de centrumstraten (bijvoorbeeld omdat dit uw pand is of omdat u goedkeuring hebt van de eigenaar/huurder).
Vermeld zeker welke diensten/producten u wilt aanbieden en uit welke materialen uw stand (tent, kar, tafels, stoelen) bestaat.

 

Nieuw in Waregem

ww logo oranje
Nieuwspagina

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Contacteer ons

ww logo oranje