Over Winkelen in Waregem

ww logo oranje

Waregem heeft een ruim aanbod aan handelszaken. Het vaste winkelaanbod wordt aangevuld met marktkramers op de wekelijkse zaterdagmarkt.

Winkelen in Waregem is niet alleen dichtbij, het is op de koop toe gezellig ook!

Winkelstraten en -centrum

De winkelstraten zijn de Stormestraat en de Stationsstraat. Zij vormen samen met de Holstraat, de Markt en het winkelcentrum Het Pand het middelpunt van het commerciële hart van Waregem. Winkelcentrum Het Pand is een shoppingcentrum met vele detailhandelszaken, eetgelegenheden, cafés, etc.

Wekelijkse markt

Op zaterdagvoormiddag vindt de wekelijkse markt plaats. Tal van marktventers bieden je de meest verse groenten en fruit, vis, kip- en vleeswaren aan. Daarnaast vind je er textiel, onderhoudsartikelen, zuivelproducten, bloemen en snoepgoed.

Wie naar Waregem komt shoppen, kan gegarandeerd zijn wagen kwijt op de gratis parkeerplaatsen of de betalende parkings in het centrum. En raak je dan toch niet onmiddellijk je wagen kwijt, dan kan je nog altijd gebruikmaken van de gratis marktbus.

Nieuw in Waregem

ww logo oranje
Nieuwspagina

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.

Contacteer ons

ww logo oranje