Veel shoppers op Mama Vipdag maar Bieke is de enige echte Queen van Waregem!

ww logo oranje

Op de dag voor moederdag pakten de Stad Waregem en haar handelaars voor de vijfde keer uit met Mama Vipdag. De combinatie van het mooie weer en de enthousiaste handelaars in de Waregemse binnenstad zorgden voor een topdag. Het hoogtepunt van de dag was de kroning van Bieke Anne tot Queen van Waregem.

Zowel in de winkelstraten als in en rond Het Pand verwenden butlers de shoppers met verwennerijen. Onder een stralende zon vielen de zoetigheden en mocktails in de smaak. Maar er werd natuurlijk ook gewinkeld. Veel handelaars pakten uit met leuke acties rond moederdag en de terrassen van de horecazaken liepen aardig vol.

Bovendien beloonden Stad Waregem en haar handelaars de kopers. Iedere aankoop gaf recht op een stevige draai aan het rad van fortuin. Meer dan 300 prijzen vlogen de deur uit, waaronder enkele topprijzen zoals een duoticket voor de bioscoop, een wellnessarrangement, een restaurantbezoekjes voor twee en een reischeque.

Ondanks de vele blije gezichten kon slechts één mama gaan lopen met de titel Queen van Waregem. Bieke en haar eenjarig dochtertje gaan naar huis met een pakket van alle hoofdprijzen. Zij mag zich voor een jaar de Queen van Waregem noemen.

 

Nieuw in Waregem

ww logo oranje
Nieuwspagina

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Contacteer ons

ww logo oranje