Jullie stemden Avenue Juju tot de mooiste etalage tijdens de Zomershopping!

ww logo oranje

Pak uit met je etalage tijdens de Zomershopping en gebruik het thema ‘paard’ en/of ‘zomer’. Zo luidde de opdracht voor de handelaars tijdens de Zomershopping 2023. De shoppers lieten hun stem horen en de winnaar is ondertussen bekend…

Het schitterende weer bracht veel volk op de been voor de zomershopping, de traditionele batjes vlak voor de zomervakantie. Bij iedere deelnemende handelaar hing een QR-code op de deur die leidde naar het stemformulier voor de Etalagewedstrijd. En dat leverde onderstaande top drie op.

3) dekeyzer keukens: stijlvol hippisch

In de Stationsstraat pakte dekeyzer keukens uit met stijlvolle elementen uit de paardenwereld. Naast de aankleding met kunstwerken en een authentieke springhindernis pakte de specialist in keukens en interieur ook uit met een sushi workshop. Het levert de zaak in de Stationsstraat een derde plek op in de etalagewedstrijd.

2) Ziel by Bellieze

Lieze kiest voor uniek design bij haar producten. Ze kon dan ook niet achterblijven bij de etalagewedstrijd en voegde enkele leuke elementen toe. Het leverde veel kijklustigen op die bleven hangen op de hoek van De Markt en de Stationsstraat. Ziel by Bellieze scoorde zeer hoog maar moest uiteindelijk de duimen leggen voor een zéér sterke concurrent…

1) Avenue Juju: levensgroot paard met honderden bloemetjes

Imposant, kleurrijk en fleurig. Zo kan je de creatie van Charlot en Karolien best omschrijven. Bovendien knutselden ze de levensgrote pony zelf in elkaar, inclusief de honderden bloemetjes! Ze veroverden de harten van de shoppers en mogen pronken met de titel van mooiste etalage. Heb je de pony nog niet gezien? Spring dan nog eens binnen in Avenue Juju in Het Pand!

Ook de stemmers maakten kans op een leuke prijs. De prijzenpot bestond uit bonnen voor restaurant Baron Casier, modezaak Purly, simcenter Viraco en sport- en lifestylewinkel Sportline. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd.

Nieuw in Waregem

ww logo oranje
Nieuwspagina

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Contacteer ons

ww logo oranje