Welke sprookjesachtige etalage ontdek je dit jaar bij Saar en Sander?

ww logo oranje

Er was eens… een speciaalzaak in kinderkledij die de etalage omtoverde tot een sprookje. Saar en Sander heropende exact een jaar geleden de deuren in Het Pand Waregem. Toen sierden Hans en Grietje de etalage van de speciaalzaak in kinderkledij. Vanaf zaterdag tijdens 1 Jaar Het Pand ontdek je het nieuwe sprookje!

Komende zaterdag viert Het Pand Waregem zijn eerste verjaardag. “Onze sprookjesetalage genoot enorm veel aandacht tijdens de heropening van vorig jaar. We werden overspoeld door positieve reacties dus nu pakken we opnieuw uit met een leuk verhaal”, vertelt zaakvoerster Isabelle Belaen. “Het is een leuk extraatje, maar we mikken vooral op een leuke ervaring voor de kinderen die in onze winkel komen en uiteindelijk onze kledij dragen.”

Via de sociale media van Saar en Sander kan je bovendien leuke prijzen winnen. Je vindt er een kleurplaat van het sprookje die je kan inkleuren en terugbezorgen in de winkel. “Op woensdag na Waregem Koerse kiezen we de mooiste kleurplaten uit en verdelen we enkele leuke prijzen. We kijken al uit naar de creatieve invullingen van onze kleinste klanten!”, besluit Isabelle.

Zijn jullie net zoals ons benieuwd welke sprookjesfiguren dit jaar de etalage zullen sieren? Kom dan vanaf zaterdag langs in Het Pand Waregem en laat je onderdompelen in het verjaardagsfeest. Je vindt alle informatie op https://bit.ly/1JaarHetPand.

Nieuw in Waregem

ww logo oranje
Nieuwspagina

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Contacteer ons

ww logo oranje