6 niet te missen stops op Mama Vipdag 2023

ww logo oranje

Op zaterdag 13 mei pakken de Stad Waregem en haar handelaars reeds voor de vijfde keer uit met Mama Vipdag. Op de dag voor moederdag kan je genieten van leuke animaties en maak je kans op talloze prijzen. We ontvangen jullie met open armen in de Stormestraat, Stationsstraat en Holstraat, op de Markt en in het Pand. Maar… welke 6 stops mogen niet ontbreken als je zaterdag naar de Waregemse stadscentrum afzakt?

1) Chocolade is altijd een goed idee

We kennen het allemaal. In de dagen voor moederdag moet er snel nog een cadeau worden gevonden voor mama of grootmoeder. Voor parfum of cosmetica kan je terecht bij bijvoorbeeld Ici Paris XL of Rituals (Het Pand) maar voor alle last minute shoppers hebben we nog twee gouden tips. Confiserie Sylvie – Leonidas (Stationsstraat) biedt geschenkdoosjes aan voor moederdag en wie echt wil uitpakken kan bij D’Origine (Het Pand) terecht voor een chocolade-assortiment in een Louboutin!

Mama Vipdag - Louboutin bij D'Origine

Mama Vipdag – Louboutin bij D’Origine

2) Shop erop los en pik onderweg leuke gadgets en prijzen op 

De Waregemse handelaar verwent zijn klanten. Zaterdag trakteren enkele handelaars je alvast op een extraatje. Coriace (Stationsstraat) voorziet een bloemetje en praline voor alle shoppende mama’s en bij Caroline Clothing (Stormestraat) staat een glaasje bubbels te wachten. In de Braziliaanse fashion store Mimos (Het Pand) maak je dan weer kans op een exclusieve handtas en portefeuille en bij Avenue Juju (Het Pand) ligt een attentie klaar voor alle kopers.

Mama Vip Dag - Geschenkje bij Coriace

Mama Vip Dag – Geschenkje bij Coriace

3) Gratis verwennerijen meepikken op je wandeling

Flaneer je langs de etalages of ga je op jacht naar een nieuw accessoire? Dan passeer je ongetwijfeld onze butlers in de winkelstraten, op de Markt of in Het Pand. Bovendien kan je in de namiddag bij vier standjes in de Stormestraat (ter hoogte van de Verhelststraat), Stationsstraat (ingang Park Baron Casier), Holstraat (hoek van de Markt) en op de Markt zelf terecht voor gratis verwennerijen, cava en zelfs een mocktail. En geloof ons… Die zullen zeker in de smaak vallen bij de mama’s!

Mama Vipdag - Gratis lekkernijen aan de standjes

Mama Vipdag – Gratis lekkernijen aan de standjes

4) Op adem komen bij bekende of nieuwe gezichten

Shoppen is een echte sport als je het goed doet. En wie sport, moet af en toe ook verpozen. Op de Markt en in Het Pand kan je terecht bij de vertrouwde gezichten, maar wist je dat er ook enkele nieuwe zaken te ontdekken vallen? Zo geniet je van een snelle lunch bij Lunchbar NOON (Stormestraat) of een hartige koffie met pannenkoek bij Loo’latthé (Stormestraat). De Sopraan (Stationsstraat) opende vorige week dan weer de deuren na een complete renovatie dus ga zeker ook eens een kijkje nemen. Proost, gezondheid en smakelijk!

Mama Vipdag - Cappuccino bij Loo'Latthe

Mama Vipdag – Cappuccino bij Loo’Latthe

5) Leuke kortingen scoren op mode

Een kwalitatief aanbod, een warme welkom en zo nu en dan een mooie korting op je favoriete artikel. Wat kan je nog meer wensen als shopper in Waregem? Ga zeker langs op de Women’s Stocksales van Boboli (Stationsstraat) of scoor kortingen tot 10% bij Schoenen Handekyn (Stormestraat) of tot 20% bij Céline D (Stationsstraat).

Mama Vipdag - Korting bij Boboli

Mama Vipdag – Korting bij Boboli

6) Prijzen pakken in Het Pand

Wat je ook doet… We belonen je zaterdag voor je aankopen. Bij iedere aankoop bij een handelaar van Winkelen in Waregem ontvang je een stempel op je kasticket. Daarmee kan je in Het Pand van 14.00 tot 17.00 uur mooie prijzen winnen. Kom zeker om 17.00 uur terug naar Het Pand want we verloten nog enkele hoofdprijzen én kronen een gelukkige mama tot de Queen van Waregem. Tot dan!

Mama Vipdag - Louboutin bij D'Origine

Nieuw in Waregem

ww logo oranje
Nieuwspagina

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Contacteer ons

ww logo oranje