Ondernemende inspiratiedagen bij dekeyzer keukens

ww logo oranje

Kookdemo’s, pop-up stores, nocturnes, workshops en… bubbels! Dekeyzer keukens blikt vooruit op een spetterende eindejaarsperiode. Van 16 december tot en met 6 januari pakt de winkel in de Stationsstraat uit met inspiratiedagen.

Conrad Dhaene is het gezicht van de winkel in de Stationsstraat en spreekt vol enthousiasme over de komende periode: “We kijken verder dan traditionele opendeurdagen. We ondernemen met initiatief en pakken uit met een gevarieerd programma, waarbij we topmerken betrekken in onze acties en tegelijkertijd bruggen slaan met andere Waregemse ondernemers.”

Drukke agenda met workshops en demo’s

Zo plant de specialist in keukens en architectuur een workshop met de buren van Franco-Belge en verzorgt Waregemnaar Bruno Desmet-Carlier de wijnen en bubbels. Het volledige programma spreekt tot de verbeelding:

  • Zaterdag 16 december: Atag kookdemo “Celsius cooking” vanaf 11.00 uur
  • Zondag 17 december: koopzondag
  • Donderdag 21 december: nocturne tot 21.00 uur met voorstelling van de collectie 2024 en workshop “Hoe onderhoud ik mijn keuken” door Franco-Belge
  • Woensdag 27 december: Siemens kookdemo “Koken met stoom” vanaf 11.00 uur

“En natuurlijk vergeten we ook de toevallige voorbijganger niet. Samen met Quooker voorzien we een hartverwarmende traktatie voor iedereen die een bezoek brengt aan onze winkel”, nodigt Conrad alvast uit.

Store-in-store: Oxfam pop-up in fabuleuze showroom

Naast de workshops en kookdemo’s verwelkomen we de Oxfam Wereldwinkel Waregem in de showroom. Tijdens het eerste shoppingweekend op zaterdag 16 en zondag 17 december vind je in een pop-up store een mooi aanbod aan fairtradeproducten.

Redenen genoeg om halt te houden in de Stationsstraat dus. Wil je meer weten over de inspiratiedagen of ben je op zoek naar een keuken? Blader dan zeker eens door deze folder >> of ga langs in de showroom.

 

Nieuw in Waregem

ww logo oranje
Nieuwspagina

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Contacteer ons

ww logo oranje