Kom winterwinkelen en win 1 jaar gratis shoppen!

ww logo oranje

In december trekken de Waregemse handelaars nog een laatste keer in 2023 alle registers open. De eindejaaractie loopt de hele maand en dit jaar moet je er absoluut bij zijn. Je maakt namelijk kans op 1 jaar gratis shoppen en nog 5000 euro aan Waregembonnen!

Win 1 jaar gratis shoppen of 5000 euro aan Waregembonnen

Onze winkeliers blijven je verwennen. Zoals steeds is er een leuke winactie en nu maak je zelfs kans op 1 jaar gratis shoppen! Naast deze hoofdprijs maak je ook nog kans op 5000 euro aan Waregembonnen.

Deelnemen is heel eenvoudig. Iedere aankoop bij een deelnemende handelaar verhoogt je kansen om te winnen. Scan met de Waregem App de QR-code van de handelaar om je kans te wagen voor de hoofdprijs van 1 jaar gratis shoppen. Bij iedere scan beland je ook in de pot om Waregembonnen te winnen. Daarnaast verdelen we ook duizenden krasloten in onze winkels. De boodschap is dus duidelijk: shoppen, krassen, scannen én winnen!

Je kan het volledige wedstrijdreglement via deze link raadplegen.

Shoppingweekends in een warme wintersfeer

We dompelen het stadscentrum op 16-17 december en 23-24 december in een feestelijke sfeer met kerstanimaties, bandjes die vrolijke kerstmuziek spelen en allerlei verrassingen. Tijdens deze shoppingweekends zijn de meeste winkels in de winkelstraten en Het Pand dan ook open.

De handelaarsvereniging zet ook dit jaar mee de schouders onder Waregem Wintert, het unieke winterprogramma van het Waregemse stadsbestuur. Zo is er een winterzoektocht die je langs Waregemse etalages brengt maar we kijken even hard uit naar de (échte) ijspiste en de Winterfoor in Waregem expo. Je ontdekt het volledige programma op www.waregemwintert.be.

Kom jij voor de sfeer en gezelligheid? Of ga je liever uitgebreid shoppen om je winstkansen te vergroten? Dan zit je helemaal goed bij de eindejaarsactie van handelaarsvereniging Winkelen in Waregem!

Nieuw in Waregem

ww logo oranje
Nieuwspagina

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Contacteer ons

ww logo oranje