Zomershopping op 16, 17 en 18 juni

ww logo oranje

De traditionele braderie vlak voor het zomerverlof staat voor de deur. Op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 juni gooien de Waregemse handelaars hun deuren open.

Koopzondag in het Waregemse centrum

Vlak voor het zomerverlof halen de Waregemse handelaars nog eens alles uit de kast voor hun klanten. Trakteer jezelf op een koopje tijdens de braderie op zaterdag en zondag. Natuurlijk zorgen we ook voor extra animatie. De kermis op de Markt brengt ontspanning voor jong en oud en onder andere het Waregemse ensemble Ze Quaffeurz zorgen voor een muzikale noot.

Gratis ponyritjes en prachtige koetsen

Shop in galop tijdens de Zomershopping, want tussendoor geniet je van de pracht en praal van onze paardenstad. Op zondag paraderen de mooiste koetsen tijdens de elfde Elegantietocht door het stadscentrum. En ook de paarden en menners zelf zijn piekfijn en helemaal in stijl uitgedost. Daarnaast zijn er zondagnamiddag ook gratis ponyritjes voor de kleinsten en gratis rondritten voor de hele familie met de stadskoets. Meer informatie vind je op waregem.be/elegantietocht.

Stem mee voor de mooiste etalage!

Niet enkel de koetsen zullen blinken tijdens de Zomershopping. Handelaars in de winkelstraten (Stationsstraat, Holstraat, Stormestraat), op de Markt en in Het Pand geven hun etalage een remake. En jij stemt mee voor de mooiste. Stemmen kan van vrijdag 16 juni om 12.00 uur tot maandag 19 juni om 18.00 uur.

Nieuw in Waregem

ww logo oranje
Nieuwspagina

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Contacteer ons

ww logo oranje