Steun de Waregemse horeca!

ww logo oranje

Het is verlangen tot de horeca hun deuren terug volledig mag open gooien. Voorlopig is het zowel voor de Waregemnaars als de horeca-uitbaters nog even geduldig afwachten. Maar om die periode te overbruggen, zijn er verschillende initiatieven opgericht. Hieronder vind je een overzicht hoe je jouw favoriete Waregemse horeca hotspot kan steunen.

Café Courage

Een initiatief van AB InBev

Belgen kunnen niet meer op café of restaurant de komende weken. Heel wat horecazaken gaan dus een periode zonder inkomsten tegemoet. AB InBev wil zijn partners dan ook ondersteunen in deze moeilijke periode. Maar ook jij kan helpen!

Nu al aan het aftellen naar het moment dat je opnieuw een lekker schuimend pintje kan drinken aan de toog van je favoriet café?

Wij storten het integrale bedrag van jouw aankoop binnen de week door aan het café en verdubbelen de pinten in gratis goederen tot dat we 3,6 miljoen pinten hebben gegeven in België en 500 000 in Luxemburg. Zo steunen we samen onze favoriete cafés’s! Schol!

Bestel je pintjes alvast in Café Courage!

Café Solidair

Een intiatief van Alken Maes

In deze tijden is het eens zo belangrijk om solidair te zijn met elkaar. En dat willen we alleen maar aanmoedigen. Daarom is er nu Café Solidair! Hier kan je jouw favoriete café helpen om deze moeilijke periode te overbruggen.

Ondersteun jouw cafébaas door nu al je pintjes te kopen die je na de heropening van je café komt opdrinken. Een klein gebaar dat voor hen een groot verschil maakt!

Check meteen of jouw stamcafé al meedoet! (opgelet: enkel café’s die bij Alken Maes aangesloten zijn, worden hier weergegeven)

En ook Café Solidair zelf draagt zijn steentje graag bij.
Daarom schenkt de organisatie per café de eerste 400 bestelde pintjes gratis! Zo krijgt jouw stamcafé een duwtje in de rug zodra het terug opengaat.

En in de tussentijd, blijf in uw kot, draag zorg voor elkaar en kom gerust nog eens langs in Café Solidair. Santé!

#Horecacomeback

Je mist het hé. Wij ook! De toog met je vrienden, een brunch-uitje in het weekend, dat heerlijke ‘gerechje’ op restaurant, de vaste lunch met de collega’s, dessertje met de oma of de geur afkomstig van jouw geliefde guilty pleasure dampkap.

#horecacomeback werd gelanceerd om jouw horecazaak te steunen in deze bizarre tijd.

Help jouw favoriete uitbater(s) door nu reeds waardebonnen te kopen. Steun er een hard werkende zelfstandige mee én je hebt iets om naar uit te kijken wanneer zijn/haar deuren opnieuw openen. Cheers & BIG Thanks! Doet jouw favoriete Waregemse horeca hotspot al mee? Check het hier.

Nieuw in Waregem

ww logo oranje

Sint en Piet in Het Pand

DE SINT KOMT NAAR HET PAND
Zaterdag 3 december

Op zaterdag 3 december komt de Sint naar Het Pand! Hij komt niet alleen, ook hoofdpiet en liefst twintig andere van zijn pieten zullen van de partij zijn. Eerst maken ze de zaterdagmarkt op de Zuiderpromenade onveilig, daarna maken ze een vrolijke optocht langs de winkels in Het Pand. Ook de muzikale steltenlooppiet zal er bij zijn, hij haalt gegarandeerd gekke fratsen uit.

Rond 10.30u. installeert de Sint zich op het podium in Het Pand waar hij zal voorlezen uit het Grote Boek. Met een beetje geluk brengt hij ook een berg cadeautjes mee voor de aanwezige kinderen en de handelaars van Het Pand.

Nadien kan je ook nog op de foto met de Sint, zijn pieten, enkele helden en magische figuren die het knotsgekke gezelschap compleet maken. Rond 12.30u. zet de Sint zijn indrukwekkende reis voort naar een volgende bestemming. Hij moet immers nog heel wat kinderen blij maken voor hij weer naar Spanje vertrekt.

Mis de Sint en zijn indrukwekkende gevolg niet tijdens hun doortocht in Het Pand!

Zaterdag 3 december van 10.00u. tot 12.30u. | Het Pand

 

Wintershopping

3 koopzondagen op 4, 11 en 18 december 2022.

2 shoppingweekend met animatie en komst van magische figuren op :

zaterdag 10 december – zondag 11 december 2022

zaterdag 17 december – zondag 18 december 2022

Eindejaarsactie 2022

Kom shoppen in Waregem
en maak kans op een mooie prijs.

Winkelen in Waregem, in overleg met stad Waregem en Wagso, organiseert opnieuw een eindejaaractie.

De actie loopt van 1 december tot en met 31 december 2022.

Anders dan voorgaande jaren zal dit jaar niet alleen gewerkt worden met krasloten maar ook met de digitale Waregem-app.

In totaal zit er opnieuw 8.000 euro aan Waregembonnen in de prijzenpot !

SPECIALE ACTIE

Koop in één van de deelnemende handelszaken en ontvang een kraslot en scan de QR code van de handelaar.
Er is tot € 150 per kraslot te winnen en zelfs tot 1.000 euro via de Waregem-app.

Een deelnemende handelszaak kan je herkennen aan de sticker Wintershopping aan de etalage.
De actie loopt van 1 tot 31 december 2022.
Veel succes !

 

Reglement eindejaarsactie : klik op “Meer info”

 

 

Nieuwspagina

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Contacteer ons

ww logo oranje