Steun de Waregemse horeca!

ww logo oranje

Het is verlangen tot de horeca hun deuren terug volledig mag open gooien. Voorlopig is het zowel voor de Waregemnaars als de horeca-uitbaters nog even geduldig afwachten. Maar om die periode te overbruggen, zijn er verschillende initiatieven opgericht. Hieronder vind je een overzicht hoe je jouw favoriete Waregemse horeca hotspot kan steunen.

Café Courage

Een initiatief van AB InBev

Belgen kunnen niet meer op café of restaurant de komende weken. Heel wat horecazaken gaan dus een periode zonder inkomsten tegemoet. AB InBev wil zijn partners dan ook ondersteunen in deze moeilijke periode. Maar ook jij kan helpen!

Nu al aan het aftellen naar het moment dat je opnieuw een lekker schuimend pintje kan drinken aan de toog van je favoriet café?

Wij storten het integrale bedrag van jouw aankoop binnen de week door aan het café en verdubbelen de pinten in gratis goederen tot dat we 3,6 miljoen pinten hebben gegeven in België en 500 000 in Luxemburg. Zo steunen we samen onze favoriete cafés’s! Schol!

Bestel je pintjes alvast in Café Courage!

Café Solidair

Een intiatief van Alken Maes

In deze tijden is het eens zo belangrijk om solidair te zijn met elkaar. En dat willen we alleen maar aanmoedigen. Daarom is er nu Café Solidair! Hier kan je jouw favoriete café helpen om deze moeilijke periode te overbruggen.

Ondersteun jouw cafébaas door nu al je pintjes te kopen die je na de heropening van je café komt opdrinken. Een klein gebaar dat voor hen een groot verschil maakt!

Check meteen of jouw stamcafé al meedoet! (opgelet: enkel café’s die bij Alken Maes aangesloten zijn, worden hier weergegeven)

En ook Café Solidair zelf draagt zijn steentje graag bij.
Daarom schenkt de organisatie per café de eerste 400 bestelde pintjes gratis! Zo krijgt jouw stamcafé een duwtje in de rug zodra het terug opengaat.

En in de tussentijd, blijf in uw kot, draag zorg voor elkaar en kom gerust nog eens langs in Café Solidair. Santé!

#Horecacomeback

Je mist het hé. Wij ook! De toog met je vrienden, een brunch-uitje in het weekend, dat heerlijke ‘gerechje’ op restaurant, de vaste lunch met de collega’s, dessertje met de oma of de geur afkomstig van jouw geliefde guilty pleasure dampkap.

#horecacomeback werd gelanceerd om jouw horecazaak te steunen in deze bizarre tijd.

Help jouw favoriete uitbater(s) door nu reeds waardebonnen te kopen. Steun er een hard werkende zelfstandige mee én je hebt iets om naar uit te kijken wanneer zijn/haar deuren opnieuw openen. Cheers & BIG Thanks! Doet jouw favoriete Waregemse horeca hotspot al mee? Check het hier.

Nieuw in Waregem

ww logo oranje
Nieuwspagina

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Contacteer ons

ww logo oranje