De Sint komt naar Waregem!

ww logo oranje

Op zaterdag 25 november maakt Sinterklaas zijn plechtige intrede in Waregem en hij vertelde ons dat zijn pieten staan te springen om naar onze paardenstad te komen…

Vanaf 14.00 uur trekt de Sint per koets door het stadscentrum om uiteindelijk halt te houden aan het stadhuis. Onderweg houden de pieten halt bij enkele handelszaken om dolle fratsen uit te halen. En… wie weet brengt de heilige man zelfs enkele cadeautjes en snoepgoed mee voor de aanwezigen?

Iets na 15.30 uur is het tijd voor het echte werk. Dan leest de Sint uit zijn boek voor en hopelijk zijn er ook dit jaar geen stoute kinderen bij! Jij komt Sinterklaas toch ook ook verwelkomen in Waregem? Je kan de koets bewonderen in de winkelstraten of op de Markt, of je kan vanaf 15.30 uur naar het stadhuis komen om de Sint te ontmoeten. Inschrijven is niet nodig en het volledige evenement is gratis!

Verras de Sint met je leukste tekening!

Kom je op zaterdag 25 november langs bij de Sint? Verras hem en zijn pieten dan met een tekening. We hebben alvast een kleurplaat voor je die je thuis kan printen. Veel kleurgenot!

Download de tekening >>

Er ligt een verrassing te wachten op alle kinderen die hun tekening meebrengen.

 

 

 

Dit evenement is een organisatie van de handelaarsvereniging Winkelen in Waregem, met de gewaardeerde steun van Stad Waregem.

Nieuw in Waregem

ww logo oranje
Nieuwspagina

Winkelen in waregem op instagram

ww logo oranje

Contacteer ons

ww logo oranje